Antena 3 CNN Actualitate George Becali la închisoare? DNA a cerut pedepse cu executare pentru George Becali, Dumitru Cioflină şi Ioana Babiuc

George Becali la închisoare? DNA a cerut pedepse cu executare pentru George Becali, Dumitru Cioflină şi Ioana Babiuc

George Becali la închisoare?  DNA a cerut pedepse cu executare pentru George Becali, Dumitru Cioflină şi Ioana Babiuc
Sursa foto: foto: antena3.ro
30 Apr 2012   •   16:49

DNA a cerut luni pedepse cu executare pentru George Becali, Dumitru Cioflină şi Ioana Babiuc. De asemenea, procurorii au cerut obligarea acestora la plată în solidar a peste 800.000 de dolari, în cazul schimbului de terenuri dintre omul de afaceri şi Ministerul Apărării Naţionale.

Instanţa supremă a dat cuvântul părţilor din proces, respectiv procurorului DNA şi avocaţilor inculpaţilor, pentru prezentarea pledoariilor finale, după ce a anunţat că cercetarea judecătorească s-a încheiat.

Procurorul DNA a arătat că toate probele din dosarul fiecărui acuzat dovedesc vinovăţia acestora şi conturează acuzaţiile aduse de anchetatori.

Astfel, procurorul DNA a cerut judecătorilor aplicarea unor pedepse cu executare în cazul celor 4, fără a preciza însă la câţi ani de închisoare este condamndat fiecare. De asemenea, procurorul a solicitat obligarea lui Becali la plata a peste 800,000 de dolari, sumă ce reprezintă diferenţele de preţ între terenurile primite de finanţatorul Stelei şi cele date de acesta, la schimb, Armatei.

De asemenea, procurorul DNA a cerut confiscarea sumei de 21,000 de dolari de la Gigi Becali, reprezentând contravaloarea suprafeţei de 1,7 ha dintr-un teren pe care omul de afaceri nu l-a mai dat Armatei la primul schimb făcut. În plus, procurorul DNA a cerut confiscarea sumei de 3.000 de euro de la Babiuc.

Instanţa urmează să dea, luni, un verdict în procesul privind schimbul de terenuri dintre George Becali şi Ministerul Apărării Naţionale (MApN), informează Mediafax.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close