Antena 3 CNN Actualitate Gest disperat al unor români. Cer să fie eutanasiați împreună cu unicul lor fiu

Gest disperat al unor români. Cer să fie eutanasiați împreună cu unicul lor fiu

Gest disperat al unor români. Cer să fie eutanasiați împreună cu unicul lor fiu
19 Noi 2015   •   17:31

Gest disperat al unei familii care nu mai suportă suferinţa. Doi soţi din Gorj cer să fie eutanastiaţi împreună cu fiul lor, de 27 de ani. În urmă cu doi ani, după o injecţie făcută la spital, tânărul a devenit o legumă.

Şi, deşi a trecut atâta timp de atunci, nu a fost găsit niciun vinovat. Părinţilor li se rupe sufletul când îl privesc pe băiat şi ştiu că orice-ar face, nu-l vor mai vedea vreodată sănătos. Şi roagă autorităţile să fie scutiţi cu toţii de chin printr-o injecţie letală. Eutanasierea. Asta ar fi ultima formă, nu de manifestare. Ultima merire.

Acum doi ani, unicul lui copil era masterand în economie. Dintr-un băiat deştept, băiatul a ajuns să aibă creierul unui bebeluş. Viaţa i s-ar fi schimbat brusc în urma unei injecţii. Tânărul a răcit foarte tare şi a ajuns la Spitalul din Târgu-Jiu cu pneumonie. În momentul acela în care i-a făcut injecţia, a făcut şoc anafilactic. O injecţie făcută, spune tatăl, de o persoană fără experienţă. Omul ar fi surprins o discuţie între un medic şi o asistentă.

Băiatul şi-ar fi revenit după 3 zile dar ar fi urmat un şir lung de greşeli. Asistentele i-ar fi administrat somnifere şi, din cauza lor, ar fi intrat din nou în comă. Abia în acel moment, doctorii s-ar fi alertat. Avea deja puroi şi i se dăduse diagnosticul de meningoencefalită. Părinţii au tot sperat că se va face bine. Abia acum, când au pierdut orice urmă de speranţă, au făcut plângere la Colegiul Medicilor.

Cazul a fost trimis la Bucureşti. Părinţii tânărului nu ştiu ce să mai facă. Au umblat cu el prin toate spitalele şi nu-l poate face nimeni bine. Spun că nimeni nu i-a ajutat.

Sursa: Observator

×
Subiecte în articol: eutanasiere romani
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close