Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali a dat Primăria Capitalei în judecată pe motiv că a fost înşelat la despăgubirea pentru un teren

Gigi Becali a dat Primăria Capitalei în judecată pe motiv că a fost înşelat la despăgubirea pentru un teren

Gigi Becali a dat Primăria Capitalei în judecată pe motiv că a fost înşelat la despăgubirea pentru un teren
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Ian 2011   •   19:19

Gigi Becali a dat în judecată Primăria Capitalei. Omul de afaceri spune că municipalitatea l-a tras pe sfoară... i-a oferit un preţ ca despăgubire pentru un teren de utilitate publică, apoi, după ce s-a văzut cu sacii în căruţă, a scăzut suma... de vreo 20 de ori sub preţul pieţei.

Gigi Becali se declară o victimă a autorităţilor.

Mărul discordiei între omul de afaceri Gigi Becali şi Primăria Capitalei îl reprezintă un teren din zona de nord a Capitalei. Aici, municipalitatea are un proiect care vizează lărgirea la şase benzi a Şoselei Pipera, între Calea Floreasca şi calea ferată Bucureşti - Constanţa. La intersecţia Şoselei Pipera cu B-dul Barbu Văcărescu va fi construit şi un pasaj.

În această zonă vor fi expropriate 28 de terenuri. În total, aproape 9.000 de metri pătraţi, din care numai 130 de metri ptraţi sunt proptietăţi.

Potrivit legii, exproprierea pentru terenurile declarate de utilitate publică intră în vigoare şi fără acordul proprietarilor.

Primăria susţine că preţurile pe terenuri sunt stabilite de evaluatori autorizaţi şi că despăgubiţii îşi pot rezolva nemulţumirile în instanţă.


×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close