Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, acuzat de discriminare

Gigi Becali, acuzat de discriminare

Gigi Becali, acuzat de discriminare
21 Mar 2018   •   18:10

Gigi Becali a fost reclamat de deputatul PSD, Aida Căruceru, de discriminarea femeilor. Parlamentarul a depus o a depus o sesizare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru modul în care Becali s-a referit la femeile din PSD.

„Declarațiile domnului Becali din cadrul conferinței de presă și termenii folosiți pentru doamna Viorica Dăncilă și pentru femeile care fac parte din PSD sunt complet nepotriviți pentru discursul public și consider că sunt ofensatori, de natură să defăimeze și să discrimineze. Nu caut publicitate, nu caut nici un conflict cu dl Becali, vreau doar să trag un semnal de alarmă în ceea ce privește declarațiile făcute de bărbați în spațiul public în legătură cu femeile care ocupă funcții de demnitate publică”, susține Aida Căruceru.

Gigi Becali a criticat în termeni duri într-o conferinţă de presă faptul că PSD a pus în fruntea Guvernului o femeie. Acesta a precizat că nu ar merge niciodată să vorbească cu ea pentru că nu poate să aştepte în antecameră la o femeie. "Eu o cunosc pe asta. Cum o cheamă? Dăncilă Viorică Dorina, prim-ministru. Femeie super extraordinară, dar cum să mă duc eu să stau în antecameră eu bărbat la o femeie? Că te ţine în antecameră la prim-ministru. Nu mă duc în viaţa mea. Ce să vorbesc eu cu  Viorica Dăncilă Măriuca? Dacă e super femeie nu înseamnă că o pui şi prim-ministru, ei nu sunt sănătoşi la cap", a comentat Gigi Becali.

Întrebat despre reclamația deputatului, Becali a comentat la un post TV: „Eu nu le-am discriminat, eu am spus ce spune Hristos in Evanghelie! Nu mai pot eu de discriminarea lor. Vaai, ce frica imi e, mai cârcel, de discriminarea ta. Nici nu merg, nici nu ma intereseaza, şi nici nu bag în seama. Cine sunt ei sa ma judece ei pe mine?!".

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close