Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, atac fără precedent la adresa Patriarhului Daniel, după ce înaltul prelat s-a vaccinat

Gigi Becali, atac fără precedent la adresa Patriarhului Daniel, după ce înaltul prelat s-a vaccinat

În urmă cu câteva zile, purtătorul de cuvânt a Biserii Ortodoxe Române a anunțat că ÎPS Patriarhul Daniel s-a vaccinat. Ulterior, aflat în Plenul Parlamentului, și șeful Bisericii, a declarat că s-a vaccinat împotriva COVID-19, nedezvăluind însă data și cu ce ser a ales să se imunizeze.

Gigi Becali, atac fără precedent la adresa Patriarhului Daniel, după ce înaltul prelat s-a vaccinat
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    26 Noi 2021   •   21:03

Anti-vaccinist convins, Gigi Becali l-a atacat dur pe Patriarhul Daniel.

Imediat după anunțul Patriarhului Daniel, Gigi Becali, cunoscut pentru poziția vehementă anti-vaccinistă, a l-a atacat dur pe înaltul prelat.

“Anunţul patriarhului cum că s-ar fi vaccinat m-a surprins! Recunosc acest lucru! Şi m-a surprins fiindcă vaccinarea e un act de lepădare de credinţă! De aceea nu cred că patriarhul s-a vaccinat! De ce spun că nu cred că patriarhul nu s-a vaccinat?

Din modul în care a vorbit cu presa. Am văzut cu toţii că nu a dorit să spună prea multe despre asta, ba la final a spus chiar gata. Adică, voi cei din presă, lăsaţi-mă! V-am spus asta ca să cap de voi şi de povestea asta!”, a declarat Gigi Becali, pentru impact.ro.

Premieră la o biserică din Capitală: Un preot a chemat un medic să vorbească despre vaccinare

Premieră în Biserica Ortodoxă. Un preot a chemat un medic la slujba de duminică pentru a le vorbi credincioşilor despre importanţa vaccinării.

S-a întâmplat la Biserica Sfântul Andrei din cartierul Bucureștii Noi din Capitală unde preotul l-a rugat pe doctorul care l-a tratat de COVID-19 să le explice celor veniți la slujbă de ce este important să se vaccineze, scrie Libertatea.

Medicul care le-a vorbit credincioşilor este Victoria Aramă, șefă de secție la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, acolo unde a fost tratat de boală şi preotul.

Înainte de a-și începe explicațiile, medicul le-a spus credincioșilor că este vaccinat și cu a treia doză și că își va da jos masca pentru a putea fi auzit și înțeles mai bine.

”Biserica este probabil expresia cea mai concretă a ideii de comunitate. Din această comunitate fac parte, fără îndoială, inclusiv medicii. Mulți dintre ei fac parte din consiliile parorhiale, așadar gestul părintelui, pe care îl salut, este un gest care se înscrie în ordinea firescului și chiar al urgenței în contextul în care ne aflăm.

Este esențială mărturia cuiva care a trecut prin boală, mărturia cuiva care a fost salvat de un medic”, a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Parorhiei Române.

×
Subiecte în articol: Patriarhul Daniel Gigi Becali
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close