Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, dezvăluiri incendiare: „Traian Băsescu și-a trimis oamenii să îmi rezolve problemele penale”

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare: „Traian Băsescu și-a trimis oamenii să îmi rezolve problemele penale”

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare: „Traian Băsescu și-a trimis oamenii să îmi rezolve problemele penale”
03 Mai 2017   •   13:19

Dezvăluiri incendiare făcute de Gigi Becali la Antena 3. Finanțatorul Stelei a mărturisit ce s-a întâmplat în dimineața de după alegerile din 2009. Acesta spune că Traian Băsescu l-a trimis pe Adrian Videanu și pe Vasile Blaga la el să ”îi rezolve problemele cu justiția”.

„Era Adrian Videanu, m-a sunat a venit la mine la palat, mi-a spus: „Nea Gigi, domnul președinte a dat pe toata lumea afară și am rămas doar eu și Blaga. „Te duci, vorbești cu el și îi spui că vreau liniște și pace în mandatul ăsta. Te duci și tu Vasile”. A venit Videanu la mine la Palat. Mi-a zis că Băsescu vrea să vedem dacă am probleme, ce probleme am, că Vasile (nr.-Blaga) trebuie să rezolve problemele.  Am zis că nu am nevoie de Vasile. Videanu nu mi-a spus nimic de omul meu din BEC, dar a spus că vrea liniște. Nu mi-a spus nimic care ar putea să îl incrimineze. Se numărau voturile”, a declarat Becali.

Finanțatorul Stelei a vorbit și despre scandalul alegerilor prezidențiale și dezvăluirile făcute de Dan Andronic. „În opinia mea asta este regizată tot de Băsescu. Dan Andronic nu făcea dezvăluirea asta. De ce a făcut-o? Ca să o compromită pe Codruța, pe Maior”.

Becali a vorbit și despre Eugeniu Petrescu, omul de încredere al lui Vasile Blaga, care venea des la el acasă și îi aducea informații. „A venit mi-a spus că e omul lui Vasile, care vrea să aibă o prietenie. Vasile Blaga era puternic, eu eram mândru că mă bagă în seamă. Venea la 2-3 zile, chiar el mi-a spus că s-a primit o circulară către organizația PDL să nu-mi ia nimeni apărarea în ceea ce privește arestarea mea. El mi-a spus asta (...) Eugeniu Petrescu nu era omul care manipula banii. El era doar mâna dreaptă a lui Vasile Blaga. Banii cei mulți îi manevrau ăștia grei, nu el. Fiecare vot ajunsese să coste și 500 de lei”, a mai spus Becali la Antena 3.

 

 

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close