Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, la munca de jos. Vezi FOTO

Gigi Becali, la munca de jos. Vezi FOTO

Gigi Becali, la munca de jos. Vezi FOTO
de M.Z.    |    29 Apr 2014   •   13:43

Gigi Becali a fost scos astăzi la muncă pentru a doua zi consecutiv. Becali apare alături de un gardian cu care are o scurtă conversaţie. 

Finanţatorul echipei Steaua poate munci doar la întreţinerea clădirilor şi a terenurilor sportive, spun cei de la Administraţia Penitenciarelor. 

Penitenciarul Poarta Albă a încheiat, în 6 ianuarie, un contract cu SC Fotbal Club Viitorul, în baza căruia 23 de deţinuţi prestează muncă necalificată, respectiv întreţinerea clădirilor şi a terenurilor de sport, a precizat, marţi, Administraţia Naţională a Penitenciarelor. 
 
Precizarea a fost făcută de Administraţia Naţională a Penitenciarelor după ce presa a scris că Gigi Becali a ieşit, luni, din Penitenciarul Poarta Albă, pentru a lucra la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", din Constanţa.
 
ANP a arătat marţi, într-un comunicat de presă, că Administraţia Penitenciarului Poarta Albă a încheiat un contract de prestări servicii cu SC Fotbal Club Viitorul SA la data de 6 ianuarie 2014, iar în baza acestuia prestează muncă necalificată 23 de deţinuţi.
 
Cei 23 de deţinuţi sunt duşi dimineaţa la muncă, unde rămân sub supravegherea permanentă a angajaţilor de la Penitenciarul Poarta Albă, iar la finalul zilei de muncă sunt aduşi înapoi în unitatea de detenţie.
 
Viitorul Constanţa, echipa de Liga I patronată de Gheorghe Hagi, naşul lui Gigi Becali, a fost mutată în acest sezon la Voluntari şi îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Concordia din Chiajna. 
 
Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.
 
Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Finanţatorul FC Steaua execută pedeapsa în regim deschis.
 
El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse. Şi cererea de întrerupere a pedepsei lui Becali pe motiv că acesta ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală la coloană a fost respinsă de instanţă. 

×
Subiecte în articol: George Becali
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close