Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali rămâne la închisoare. Solicitarea de la lucra la Academia lui Hagi, respinsă

Gigi Becali rămâne la închisoare. Solicitarea de la lucra la Academia lui Hagi, respinsă

Gigi Becali rămâne la închisoare. Solicitarea de la lucra la Academia lui Hagi, respinsă
de M.T.    |    09 Ian 2014   •   14:05

Gigi Becali nu se numără printre deţinuţii de la Poarta Albă care vor lucra la clubul de fotbal al lui Gheorghe Hagi, cu care penitenciarul a încheiat un contract.

Clubul ceruse un deţinut care să aibă cunoştinţe bogate despre fotbal şi care să lucreze în consiliere.

Totuşi, Becali ar putea avea o nouă şansă săptămâna viitoare.

După prima selecţie făcută la penitenciarul Poarta Albă, Gigi Becali nu se află pe lista deţinuţilor care pot merge să muncească la Academia de fotbal Gheorghe Hagi.

Este doar prima selecţie, realizată după ce membrii comisiei de examinare s-au întâlnit astăzi de urgenţă şi au ales 10 deţinuţi care se încadrează în condiţiile cerute de Academia fostului căpitan al echipei naţionale.

Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii penitenciarului, care au adăugat că membrii comisiei se vor reuni din nou săptămâna viitoare, astfel că Becali mai are încă şanse să facă parte dintre cei care vor lucra la clubul lui Hagi.

Miercuri, conducerea penitenciarului Poarta Albă a fost de acord ca unul dintre deţinuţii încarceraţi acolo să meargă zilnic să lucreze la Academia de fotbal Gheorghe Hagi din Constanţa.

A fost semnat un contract ce prevede că penitenciarul asigură academiei personalul necesar pentru întreţinerea terenurilor sportive şi a clădirilor.

Pe Gigi Becali l-ar fi aşteptat însă un post de consilier, dată fiind experienţa sa în fotbal, şi i s-a pregătit deja un birou.

Dacă ar fi fost ales să lucreze la Academia Hagi, Becali ar fi fost practic un om liber. Ar fi plecat dimineaţa de la închisoare, ar fi petrecut opt ore la birou şi s-ar fi întors în celulă doar seara.

Gheorghe Hagi a fost cel care i-a sărit imediat în ajutor finului său, după ce luna trecută Curtea de Apel Bucureşti a decis că Gigi Becali poate beneficia de un regim deschis de detenţie, adică să lucreze în afara închisorii.

Omul de afaceri a fost condamnat anul trecut în luna mai, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close