Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali se pregătește să se retragă la mănăstire. Ce schit a ales

Gigi Becali se pregătește să se retragă la mănăstire. Ce schit a ales

Gigi Becali se retrage la mănăstire. Iar pentru asta se pregăteste intens. Vrea să-și regleze problemele cu justitia, pentru că procesul său de reabilitare se află pe masa judecătorilor. Între timp, acesta și-a construit un schit cu stână si tot ce trebuie în judetul Vâlcea, intr-un peisaj de vis.

Gigi Becali se pregătește să se retragă la mănăstire. Ce schit a ales
de Gabriel Dano    |    06 Feb 2021   •   09:26

Despre drumurile pe care George Becali le face la mănăstiri din România şi din străinătate şi, mai ales, la cele de pe Muntele Athos ştim cu toţii. Nu doar o dată, afaceristul a vorbit despre planul său de a se retrage într-un lăcas bisericesc la bătrâneţe, iar acest moment pare să se apropie cu paşi repezi, pentru că patronul FCSB ar fi în stadiu avansat cu privire la construirea unui schit în județul Vâlcea.

Becali și-a construit mănăstire

"Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă", a spus George Becali, la digisport.ro.

Schitul este construit în apropierea mânăstirii Pătrunsa, acolo unde, latifundiarul a mers de multe ori.

Latifundiarul din Pipera și-a cumpărat pe meleagurile din Oltenia și câteva sute de oi, potrivit informaţiilor din spaţiul public, unde merge cu oamenii săi de încredere, Ionuț Luțu și fostul arbitru Alexandru Tudor, care, în prezent, lucrează la FCSB.

"Nu mai vreau să fac păcate!"

Milionarul din Pipera pare să se pregătească pentru acest gând al său care să devină cât mai repede realitate. Incet, incet, se retrage din viaţa publică.

"Viață publică ai văzut ce înseamnă: păcate. Cum ies cum trebuie să spun ceva... ori trufie, ori mândrie ori jignire... Nu mai vreau să fac păcate", a spus Becali, într-un alt interviu.

Becali îşi încheie socotelile şi cu justiţia, pentru că acesta a cerut să fie reabilitat din punct de vedere judecătoresc, după ce a fost condamnat în dosarele Valiza, cel privind schimburile de terenuri cu Ministerul Apărării şi pentru sechestrarea hoţilor care i-au furat maşina.

 

×
Subiecte în articol: showBlitz Gigi Becali
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close