Antena 3 CNN Actualitate Lider sindical: Eu sper să nu ajungem la acțiuni limită. Reforma e gargară, ne batem joc de copii

Lider sindical: Eu sper să nu ajungem la acțiuni limită. Reforma e gargară, ne batem joc de copii

Lider sindical: Eu sper să nu ajungem la acțiuni limită. Reforma e gargară, ne batem joc de copii
Sursa foto: Foto: antena3.ro
01 Iun 2016   •   19:00

În jur de 8.000 de angajaţi din sistemul de educaţie au protestat, miercuri, la Palatul Cotroceni, cerând demisia Guvernului, nemulţumiţi de nivelul de salarizare propus de Executiv prin noua ordonanţă, ameninţând că în lipsa unor soluţii se poate ajunge la boicotarea examenelor.

Anton Hadăr, liderul Federației Naționale Sindicale Alma Mater, a explicat, în ediția de miercuri a emisiunii La Ordinea Zilei, realizată de Dana Grecu, că se poate ajunge la măsuri mai drastice.

"Eu sper să nu ajungem la acțiuni limită, în general suntem extrem de reținuți în legătură cu blocarea anului școlar. Sper să se găsească multă înțelepciune, dar nu pot să spun că nu mă deranjează atitudinea unei părți din societatea civilă. Trebuie să ne gândim și la viitorul acestei țări, cine vine să predea pentru 1.000 de lei în mână?"

"Reforma e gargară, nu de la noi pleacă asta. E gargară, noi uzăm mai degrabă mintea copiilor în loc să îi ajutăm. Tone de exerciții, de ecuații."

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close