Antena 3 CNN Actualitate Hoțul "Spiderman" de București a fost prins de polițiști. Ultima lovitură a dat-o într-un apartament de lux, de unde a furat 5.000 de euro

Hoțul "Spiderman" de București a fost prins de polițiști. Ultima lovitură a dat-o într-un apartament de lux, de unde a furat 5.000 de euro

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Capitală după ce a furat mai multe bunuri de valoare dintr-un apartament, prin metoda Spiderman.

Hoțul "Spiderman" de București a fost prins de polițiști. Ultima lovitură a dat-o într-un apartament de lux, de unde a furat 5.000 de euro
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Aug 2023   •   15:17

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reținut de polițiști după ce a furat mai multe bunuri de valoare dintr-un apartament din București, urcându-se pe o schelă metalică și intrând pe geam.

La începutul lunii, în data de 7 august 2023, agenții din cadrul Secției 26 de Poliție au fost sesizați de către o femeie că, în perioada 4 – 7 august 2023, din locuința sa au fost sustrase mai multe bunuri de valoare.

În urma cercetărilor s-a descoperit că bărbatul a reușit să intre în apartament pe fereastră.

Mai precis, acesta s-a urcat pe o schelă metalică ce era montată pe imobil, forțând mai apoi geamul pentru a putea intra în apartament.

Citește și: Interviu exclusiv cu poliţistul DGA, pus de şef să ceară scuze unui judecător ÎCCJ

"Din cercetări a reieșit faptul că, un bărbat, după ce ar fi escaladat o schelă metalică ce era montată pe peretele imobilului, ar fi forțat fereastra apartamentului unde locuiește persoana vătămată, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri", transmite DGPMB.

Prejudiciul creat se ridică la 5.000 de euro

Prejudiciul ce a fost creat în urma acestui furt se ridică la valoare de 5.000 de euro, după cum informează polițiștii din Capitală.

Printre obiectele sustrase se numără bijuterii, stilouri și obiecte de valoare. 

Miercuri, 16 august 2023, în urma investigațiilor făcute în cauză, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Secției 26 l-ai identificat și depistat pe bărbat.

Bănuitul a fost depistat pe raza Sectorului 1.

În baza probelor ce au fost administrate, bărbatul de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat în fața instanței cu propunere legală.

×
Subiecte în articol: București hot Spiderman
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close