Antena 3 CNN Actualitate I-a dat foc amicului său pentru că mirosea urât. Cu aşa prieteni, mai ai nevoie de duşmani?

I-a dat foc amicului său pentru că mirosea urât. Cu aşa prieteni, mai ai nevoie de duşmani?

I-a dat foc amicului său pentru că mirosea urât. Cu aşa prieteni, mai ai nevoie de duşmani?
Sursa foto: Foto: dazebaonews.it
de S.T.    |    09 Iul 2012   •   08:04

Un bărbat din Timiş se luptă să supravieţuiască pe patul de spital după ce prietenul lui i-a dat foc pentru că... mirosea urât.

Omul a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, iar medicii spun că zilele următoare sunt critice pentru el. Atacatorul este acum căutat şi la această oră de poliţie.

Cei doi bărbaţi locuiesc împreună într-o casă de la marginea localităţii timişene Giroc. După ce au băut împreună mai multe pahare, unul dintre ei a luat din senin o canistră cu lichid inflamabil, l-a stropit pe prietenul lui şi i-a dat foc. Bărbatul i-ar fi reproşat amicului său că miroase puternic a transpiraţie.

După ce i-a dat foc, atacatorul a dispărut. Victima a reuşit să se târască până la un magazin alimentar situat la câteva străzi distanţă şi să ceară ajutor. A fost dus urgent la spital, iar starea sa este critică

Atacatorul este căutat acum de poliţişti. Dacă va fi prins i se va întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală sau tentativă de omor, în funcţie de gravitatea rănilor celui atacat.



×
Subiecte în articol: incendiat Timis
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close