Antena 3 CNN Actualitate I-a murit copilul în pântece pentru că nu a avut bani să îi dea medicului pentru o operaţie

I-a murit copilul în pântece pentru că nu a avut bani să îi dea medicului pentru o operaţie

I-a murit copilul în pântece pentru că nu a avut bani să îi dea medicului pentru o operaţie
Sursa foto: Foto: inpascumoda.ro
de O.P.    |    04 Ian 2012   •   05:45

O femeie insarcinată acuză un medic de la maternitatea din Drobeta Turnu Severin că i-a cerut bani ca să o opereze.  Gravida trebuia să nască în urmă cu 10 zile însă la ecografie s-a stabilit că bebeluşul era mort. Mătuşa fetei susţine că doctorul i-ar fi spus că fără bani nu o ajută.

Gravida a mers de urgenţă la medic, după ce nu a mai simţit copilul mişcând. Între timp, tânăra de 24 de ani a început să aibă dureri. L-a ecograf s-a constatat că fătul era mort. Medicul ginecolog în grija căruia se afla pacienta a refuzat însă să intervină chirurgical.

Familia gravidei îl acuză pe medic că ar fi cerut 2.000 de lei pentru operaţia de cezariană. Pentru că nu au avut suficienţi bani, rudele tinerei au cerut ca tânăra să fie transferată cu ambulanţa la spitalul din Craiova. 

Doctorul susţine însă că nu a pretins niciun ban.

Apropiaţii femeii însărcinate spun însă că i-ar fi dat medicului 100 de euro ca să aibă grijă de ea. Tânăra a fost trasportată de familie la spitalul din Craiova, pentru îngrijiri medicale.




×
Subiecte în articol: decese ecografie
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close