Antena 3 CNN Actualitate Iaşi: Elev în comă, după ce s-a spânzurat pentru că a fost prins furând un calculator

Iaşi: Elev în comă, după ce s-a spânzurat pentru că a fost prins furând un calculator

Iaşi: Elev în comă, după ce s-a spânzurat pentru că a fost prins furând un calculator
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Ian 2011   •   15:44

Un elev de 14 ani din Iaşi a încercat să-şi pună capăt zilelor după ce a fost prins de paznic în timp ce încerca să fure un calculator din şcoală.
Profesorii l-au anchetat şi, de frica unei pedepse, baiatul s-a spânzurat. Copilul nu a murit, dar este în stare foarte gravă.

Elevul din Iaşi a spus că a vrut să copieze nişte jocuri, dar şi-a dat seama că a greşit şi a intrat în panică. Teama unei pedepse din partea părinţilor, a Poliţiei sau a profesorilor l-ar fi determinat pe copil să-şi ia zilele. El a fost găsit spânzurat într-o anexă a casei.

Părinţii l-au dus pe copil la spital, însă medicii spun că starea lui este foarte gravă, acesta fiind în prezent în comă profundă.

Părinţii susţin că profesorii de la şcoală ar fi vinovaţi de tragedie. Nu ar fi procedat corect pentru că l-au certat, deşi directorul spune că a încercat să găsească soluţia cea mai bună. Elevul a fost dus la spital în stop cardio-respirator, iar starea lui este în continuare extrem de gravă.

Tot la Iaşi, lipsa unui loc de muncă şi imposibilitatea de a-şi plăti ratele la bancă, l-au determinat pe un bărbat de 40 de ani să-şi pună capăt zilelor. Vecinii bărbatului spun că acesta era un om liniştit şi că numai sărăcia l-a adus în acea starea.

Bărbatul avea în întreţinere două fete minore, iar soţia sa nu ştie ce va face de acum încolo. Pe lângă rata la bancă, femeia trebuie să plătească şi restanţele la întreţinere, care se ridică la aproape zece mii de lei.


×
Subiecte în articol: Iași elev coma spanzurat calculator furat
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close