Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. Femeie gravidă în luna a opta, bătută crunt de iubitul ei

Iaşi. Femeie gravidă în luna a opta, bătută crunt de iubitul ei

Iaşi. Femeie gravidă în luna a opta, bătută crunt de iubitul ei
Sursa foto: Foto: wikispaces.com
04 Oct 2011   •   18:01

O femeie de 23 de ani, însărcinată în luna a opta a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută crunt de iubitul ei. Se pare că acesta a luat foc când a aflat că femeia era deja însărcinată când s-au cunoscut. Nimic nu l-a înduplecat pe bărbat. Nici măcar faptul că tânăra susţine că bebeluşul provine în urma unui viol, făcut de tatăl ei.

Acum 3 luni, femeia credea ca, pentru prima oară în viaţă, soarta i-a zâmbit. Fugise de la casa părintească, după ce, spune ea, ar fi fost violată chiar de tatăl ei. Găsise acum ceea ce căuta. Iubire şi înţelegere. Doar că nu a fost să fie aşa. Tânărul a dovedit că are acelaşi tip de comportament de care a fugit.

Dragostea s-a transformat în ură când bărbatul a aflat că tânăra este însărcinată cu altcineva şi mai mult, ar avea de gând să-l părăsească. 

Trei zile şi trei nopţi a ţinut calvarul. Iubitul a legat-o şi a bătut-o în mod repetat. Apoi a plecat. Tânăra a agonizat până câţiva vecini i-au auzit ţipetele şi au eliberat-o. A fost dusă în stare gravă la spital şi internată în secţia de terapie intensivă.

Soarta nu a fost deloc blândă cu femeia. Mama iubitului spune că femeia i-ar fi povestit cum a rămas însărcinată.

Agresorul ei de acum a fost reţinut de poliţişti. În lipsa unei plângeri împotriva sa, bărbatul ar putea fi cercetat în libertate.

 

×
Subiecte în articol: insarcinata gravida Iași batuta iubit
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close