Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. "Liber la iarbă...verde" - campanie pentru stoparea consumului de etnobotanice

Iaşi. "Liber la iarbă...verde" - campanie pentru stoparea consumului de etnobotanice

Iaşi. "Liber la iarbă...verde" - campanie pentru stoparea consumului de etnobotanice
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Iun 2011   •   20:12

Pentru a stopa consumul de etnobotanice, la Iaşi a fost lansată campania "Liber la iarbă ... verde". Elevii invitaţi să discute cu specialiştii despre riscul consumului de droguri. Evenimentul coincide cu Ziua Internaţională de Luptă împotriva Drogurilor.

Din cauza consumului de etnobotanice, tinerii obişnuiţi ajung adevărate epave umane. Silviu are 27 de ani, iar până în urmă cu doi ani avea un loc de muncă şi se înţelegea perfect cu toată lumea. Viaţa i s-a schimbat în rău când a început să consume substanţe interzise.

Mii de pliante au fost împărţite în cartierele oraşului Iaşi şi în campusurile universitare. Nimeni nu poate şti însă cu exactitate motivul pt care tinerii se apucă de droguri.

Cei care au trecut prin experienţa consumului de droguri au un singur sfat pentru tineri: "Să le lase că nu duc la nimic bun"

În cadrul campaniei "Liber la iarba ... verde" vor fi organizate întâlniri între tineri şi doctori şi vor avea loc diverse activităţi sportive. Campania se va derula pe tot parcursul vacanţei de vară.

×
Subiecte în articol: etnobotanice Iași
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close