Antena 3 CNN Actualitate IGSU: 1.500 de kilograme de conserve, 4.500 de litri de apă şi 11 tone de motorină, distribuite celor înzăpeziţi

IGSU: 1.500 de kilograme de conserve, 4.500 de litri de apă şi 11 tone de motorină, distribuite celor înzăpeziţi

IGSU: 1.500 de kilograme de conserve, 4.500 de litri de apă şi 11 tone de motorină, distribuite celor înzăpeziţi
Sursa foto: Foto: Mediafax
27 Ian 2012   •   11:36

1.500 de kilograme de conserve, 4.500 de litri de apă, 11 tone de motorină şi şase tone de benzină de la rezervele de stat vor fi distribuite în cursul zilei de vineri, persoanelor rămase înzăpezite pe şoselele din ţară, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), Alin Maghiar, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, în prezent se distribuie alimente, apă şi combustibil celor rămaşi în troiene pe autostrada A2, la kilometrul 84 şi în zona judeţului Argeş şi în zona Adunaţii Copăceni - Călugăreni, judeţul Giurgiu.

Alin Maghiar a mai declarat că este planificat un zbor al Inspectoratului General de Aviaţie în zona Lehliu pentru a transporta apă, alimente şi carburanţi celor rămaşi înzăpeziţi în zona A2 şi pe căile de acces către această autostradă.

Premierul Emil Boc a anunţat, joi, că a dispus să se scoată de la Rezervele de Stat apă minerală, apă plată şi conserve pentru a veni în sprijinul celor care se află blocaţi în trafic sau în adăposturi.

Citeşte şi:

Peste 1.000 de autovehicule, blocate în nămeţi. Multe drumuri naţionale şi judeţene, încă închise

Salvarea vine din cer! Alimente şi apă aduse cu elicopterul sinistraţilor din Călăraşi. Vezi LISTA CU DRUMURILE BLOCATE


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close