Antena 3 CNN Actualitate Ileana Ciuculete a fost la un pas să rămână paralizată. Momentul de cumpănă care a marcat-o pe viață pe interpretă

Ileana Ciuculete a fost la un pas să rămână paralizată. Momentul de cumpănă care a marcat-o pe viață pe interpretă

Ileana Ciuculete a fost la un pas să rămână paralizată. Momentul de cumpănă care a marcat-o pe viață pe interpretă
14 Mar 2017   •   20:59

Cântăreaţa de muzică populară a trecut prin momente dramatice. Ileana Ciuculete a fost la un pas să rămână paralizată în urma unui accident de maşină, scrie spynews.ro.

Cântăreaţa Ileana Ciuculete a povestit, la o emisiune de la Kanal D, despre unul dintre momentele de cumpănă pe care le-a avut în viaţă.

"Veneam de la o nuntă. Am stat în spate. Şoferul probabil că a aţipit. Nu obişnuiam să stau în spate. Mă demachiam, mă ştergeam pe faţă. Am fost aruncată din maşină cred, dar nu-mi amintesc. Nu mai puteam respira. Coloana a fost afectată şi ceva din vertebră a fost afectat.  Dumnezeu m-a ajutat. Şase luni am avut de tras. De atunci nu mai conduc maşina. Am permis, la sală am luat maximum de puncte, dar am promis că nu voi conduce niciodată. Doar în Cornel (n.r. soţul său) am încredere să merg cu maşina... Nu aveam voie să îmi schimb greutatea corporală. Am stat şase luni în corset şi am mâncat doar lapte şi struguri", a dezvăluit Ileana Ciuculete.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close