Antena 3 CNN Actualitate Ileana Ciuculete a murit. Prima reacție a soțului interpretei

Ileana Ciuculete a murit. Prima reacție a soțului interpretei

Ileana Ciuculete a murit. Prima reacție a soțului interpretei
Sursa foto: Foto: Antena Stars
14 Mar 2017   •   20:40

Ileana Ciuculete a murit la spital, marți seară. Contactat de reporterii spynews.ro, cu vocea în lacrimi, soțul artistei, Cornel Galeş, a declarat în exclusivitate: "Da, Ileana s-a dus...".

Cu soțul interpretei a vorbit la telefon și interpreta Elena Merișoreanu. Ea a declarat, la Antena Stars, că a aflat de la Cornel Galeș că Ileana Ciuculete s-a dus pentru totdeauna.

Ileana Ciuculete: Mi-am cunoscut soțul în taxi

"L-am cunoscut intr-o zi ploioasa de toamna. Eu eram la un restaurant, impreuna cu o prietena, iar cand am iesit ne-am nimerit in acelasi timp in fata localului si, cum pe vremea aceea nu erau foarte multe taxiuri, am fost nevoiti sa „impartim” masina. Iar in drum spre casa am schimbat cateva cuvinte. Asa a fost sa fie. Cornel nu imi e doar sot, de 23 de ani e si „stalpul meu de sutinere”, cunoaste tot ce fac, intre noi nu exista secrete... Eu am trait si singura cativa ani, i-am explicat tot ce am facut sau n-am facut, asa ca nu-mi este teama sa raspund oriunde si oricand. Dumnezeu e martor, caci pe oameni ii poti minti, dar pe El nu. Sfanta Fecioara ma iubeste atat de mult, simt asta", a declarat artista acum ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

 

×
Subiecte în articol: cornel gales Ileana Ciuculete a murit
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close