Antena 3 CNN Actualitate Ilfov. Tatăl unui dependent de heroină, suspectat că a comandat uciderea celui care se droga cu fiul său

Ilfov. Tatăl unui dependent de heroină, suspectat că a comandat uciderea celui care se droga cu fiul său

Ilfov. Tatăl unui dependent de heroină, suspectat că a comandat uciderea celui care se droga cu fiul său
Sursa foto: Foto: iaundex.blogspot.com
18 Feb 2011   •   20:16

Ce nu face un părinte pentru a-şi salva copilul din capcana dependenţei de droguri? Poate merge până la moarte de om! De asta este acuzat tatăl unui dependent de heroină din Ilfov. Ar fi plătit câţiva indivizi să-l bată pe un prieten al fiului. L-au bătut până l-au omorât.

Un dosar cu autor necunoscut s-a transformat brusc într-un scenariu cutremurător. 9 octombrie 2010 - 5 indivizi mascaţi au intrat într-o casă din Glina, judeţul Ilfov. Într-o încăpere au găsit doi tineri care se drogau. Unul dintre ei a fost imobilizat, celălat bătut cu bestialitate. Peste 6 zile, unul dintre tineri, în vârstă de 18 ani, moare la spital.



 
Incidentul i-a scos pe oamenii din Glina în stradă, supăraţi că anchetatorii nu-i găsesc pe agresori. După audieri şi filaje procurorii spun că au rezolvat cazul. Cel care a comandat atacul este tatăl celuilalt tânăr care se afla în casă. Părintele îl considera pe băiatul de 18 ani vinovat pentru faptul că fiul său consuma droguri. Aşa că a plătit cinci indivizi să-i dea o lecţie. A fost ultima.

Părintele care a comandat atacul şi indivizii care au dus planul la final au fost arestaţi.

×
Subiecte în articol: crima comanda Ilfov
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close