Antena 3 CNN Actualitate Imagini de arhivă cu înmormântarea soţilor Ceuşescu: Au fost îngropaţi la Cimitirul Ghencea? (VIDEO)

Imagini de arhivă cu înmormântarea soţilor Ceuşescu: Au fost îngropaţi la Cimitirul Ghencea? (VIDEO)

Imagini de arhivă cu înmormântarea soţilor Ceuşescu: Au fost îngropaţi la Cimitirul Ghencea? (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Iul 2010   •   12:47

Au trecut mai bine de 20 de ani de la Revoluţie şi românii încă nu ştiu dacă trupurile soţilor Ceauşescu au fost îngropate într-adevăr acolo un autorităţile au declarat de-a lungul timpului. În mod normal, misterul care învăluie locul de înhumare al dictatorului Nicolae Ceauşescu şi a soţiei acestuia, Elena Ceauşescu, ar trebui să fie spulberat cât de curând, odată cu aflarea rezultatelor testelor ADN.

Miercuri, cimitirul Ghencea a fost luat cu asalt de presă şi de curioşii care au dorit să fie de faţă la deshumarea trupurilor celor doi. Acest lucru a fost însă imposibil. Dezgroparea şi prelevarea probelor au fost realizate în secret, la fel ca şi îmnormântarea soţilor Ceauşescu în urmă 20 de ani.

Vă prezentăm în continuare o serie de imagini rare de la înmormântarea lui Nicolae Ceauşescu şi a soţiei acestuia. Materialul video cuprinde secvenţe din momentul în care trupurile celor doi au fost introduse în coşciuge, precum şi momentul în care sicriele au fost băgate în pământ.

Deshumarea soţilor Ceauşescu are loc la cererea lui Valentin Ceauşescu şi Mircea Oprean, soţul Zoei Ceauşescu. Cei doi s-au luptat ani de zile în instanţă pentru a afla ce s-a întamplat cu adevărat după Revoluţie cu trupurilor dictatorilor.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: înmormântare deshumare ceausescu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close