Antena 3 CNN Actualitate Imagini dramatice în centrul Bucureştiului. Un adolescent cerşeşte în zăpadă pentru a-şi întreţine familia

Imagini dramatice în centrul Bucureştiului. Un adolescent cerşeşte în zăpadă pentru a-şi întreţine familia

Imagini dramatice în centrul Bucureştiului. Un adolescent cerşeşte în zăpadă pentru a-şi întreţine familia
Sursa foto: Foto:facebook.com/Ionut.Ghita
05 Ian 2016   •   13:18

Imaginile dramatice cu un adolescent care îşi câştigă existenţa cerşind la colţ de stradă, în zăpadă, au adunat mii de comentarii şi distribuiri pe Facebook.

"Cei care locuiti in aproprierea Pietei Victoria si considerati ca nu va incurca cu nimic sa ii oferiti o farfurie de mancare, i-ar fi de ajutor. Este un baietel de 16 ani, firav ce sta in frig de dimineata pana seara impreuna cu prietenul lui de nedespartit pe nume Lupul. I-am intalnit astazi pe strada Buzesti, langa Subway. Mi-a spus ca are un frate mai mic ca el si o sora de 2 ani, mama lui este bolnava, iar de tatal lor nu mai stiu nimic. Un om le-a oferit o camaruta unde locuiesc acum, pentru care platesc 50 lei. A spus ca se mai duce uneori la scoala, pentru ca nu a putut sa se angajeze pe nicaieri si e de inteles la ce sistem avem in Romania si ca prefera sa cersesca, decat sa fure. Cand l-am intrebat daca ii este frig, afara fiind un ger groaznic mi-a spus ca el nici nu mai simte. Singurul lucru de care ii era frica era de prietenul lui Lupul sa nu raceasca, pentru ca tremura de frig, dar nici nu pleca de langa el", a scris Ionut Ghiţa, cel care a publicat pe pagina lui de Facebook două imagini cu adolescentul cerşetor.


 
Cei care locuiți în aproprierea Pieței Victoria și considerați ca nu va încurcă cu nimic sa îi oferiți o farfurie de...

Posted by Ionut Ghita on 4 Ianuarie 2016

×
Subiecte în articol: Facebook cersetor
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close