Antena 3 CNN Actualitate Imagini în EXCLUSIVITATE cu HAOSUL din seara accidentului aviatic din Apuseni

Imagini în EXCLUSIVITATE cu HAOSUL din seara accidentului aviatic din Apuseni

Imagini în EXCLUSIVITATE cu HAOSUL din seara accidentului aviatic din Apuseni
05 Feb 2014   •   22:21

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, imagini-document cu acţiunea echipelor de căutare şi intervenţie din seara accidentului aviatic din Munţii Apuseni.

Anterior, în emisiunea Danei Grecu, "La ordinea zilei", au fost prezentate câteva imagini filmate deja după lăsarea întunericului, îi surprind pe localnicii din Horea, dar şi pe câţiva angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, pregătindu-se pentru a ajunge la supravieţuitori.

"A fost o debandadă totală. Nu ştia stânga ce face dreapta", a declarat viceprimarul comunei Horea, Ioan Trif.



Raportul Romatsa confirmă oficial că medicul Radu Zamfir a comunicat către ISU Alba coordonate de la locul accidentului. Raportul contrazice STS care spunea, în urmă cu o zi, că medicul NU a oferit date GPS, ci doar ora şi data de pe ecranul telefonului.

ROMATSA n-a înţeles coordonatele. La trei ore de la prăbuşire, angajatul turnului de control cerea ajutor celor de la ISU

Pe 20 ianuarie, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat  într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close