Antena 3 CNN Actualitate Imagini incredibile! Un bărbat a ieșit dezbrăcat pe stradă, acoperindu-și părțile intime cu o mască

Imagini incredibile! Un bărbat a ieșit dezbrăcat pe stradă, acoperindu-și părțile intime cu o mască

Tim Shieff, în vârstă de 32 de ani, i-a unimit pe britanici după ce a ieșit complet dezbrăcat pe Oxford Street, una dintre cele mai aglomerate străzi din Londra. Bărbatul a protestat împotriva obligativității purtării măștilor în magazine, care a intrat în vigoare abia astăzi în Marea Britanie.

Imagini incredibile! Un bărbat a ieșit dezbrăcat pe stradă, acoperindu-și părțile intime cu o mască
Sursa foto: Daily Mail
de Cristina Tudorache    |    25 Iul 2020   •   17:40

Oxford Street din Londra este o stradă celebră pentru aglomerația ei și sutele de magazine în care își fac cumpărăturile britanicii. 

Tim Shieff, în vârstă de 32 de ani, a decis să protesteze împotriva obligativitității măștilor în magazine și și-a confecționat o pereche de lenjerie intimă dintr-o mască, după care a ieșit în văzul lumii, nepurtând nimic altceva.

Tim, care este de origine americană, este campion mondial la alergare liberă, fiind cunoscut după ce a participat la o emisiune - competiție cu obstacole - American Ninja Warrior. Bărbatul a devenit un star al rețelei Youtube după ce le-a recunoscut milioanelor de fani că, în ciuda faptului că este vegan declarat, a consumat în secret produse de origine animală.

Imagini incredibile! Un bărbat a ieșit dezbrăcat pe stradă, acoperindu-și părțile intime cu o mască

Tim a ales să boicoteze măsura obligativității măștilor de protecție și a ieșit complet dezbrăcat din casă, acoperindu-și doar părțile intime. După ce i-a șocat pe londonezii cu care s-a întâlnit, bărbatul a distribuit imaginile cu el pe canalele sale de Instagram și Twitter.

Începând de sâmbătă, britanicii sunt obligați să poarte mască în spațiile închise: în magazine, bănci, benzinării, oficii poștale și în transportul în comun. Cu toate acestea, lanțurile de magazine au politici diferite cu privire la obligativitatea măștilor, iar unele dintre cele mai popuare supermarketuri anunță că nu se vor supune acestei măsuri.

×
Subiecte în articol: dezbracat mască Marea Britanie
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close