Antena 3 CNN Actualitate Imagini exclusive cu minora de 12 ani sechestrată într-un apartament din București, scoasă pe geam de polițiști - VIDEO

Imagini exclusive cu minora de 12 ani sechestrată într-un apartament din București, scoasă pe geam de polițiști - VIDEO

Imagini în exclusivitate au fost surprinse la salvarea copilei de 12 ani care a sunat la 112 să anunțe că este sechestrată într-un apartament din Capitală. În imagini se poate vedea cum fata a fost scoasă pe geam din imobilul unde era ținută de răpitor.

Imagini exclusive cu minora de 12 ani sechestrată într-un apartament din București, scoasă pe geam de polițiști - VIDEO
de Mia Lungu    |    01 Feb 2021   •   17:12

Pe geamul din casa scării, polițistii de la serviciul Investigații Criminale sector 5 au intrat și au mers la prima ușa pe stânga, în imobilul unde minora fusese închisă de un agresor. Aceștia au reușit apoi să o scoată pe fată, în siguranță, chiar pe geamul garsonierei unde era ținută.

Poliția este în alertă și se fac cercetări pentru a fi prins bărbatul care a răpit-o. Acesta a fost identificat dar încă nu a fost prins.

Prima sesizare a fost făcută de părinții fetei, la o secție de poliție din sectorul 5, de unde aceasta a dispărut. Mai apoi, agenții de la serviciul Investigații Criminale au venit pe urma fetei, reușind să ia legatura cu aceasta prin telefon, cu ajutorul părinților.

„Astăzi, prin apel 112 a fost sesizată dispariţia unei minore, reclamaţia fifind formulată de o rudă. Din datele transmise, cât şi dintr-un apel 112 ulterior, minora a fost depistată pe raza sectorului 4, la acest moment fiind in custodia poliţiştilor”, a anunţat Poliţia Capitalei.

O tânără a sunat la 112 şi a anunţat că e sechestrată într-un apartament din Bucureşti: "Văd două maşini într-o parcare"

Potrivit primelor informaţii, tânăra a stat la telefon cu poliţiştii şi a explicat că se află într-un apartament, iar pe geam vede o parcare în care se află două maşini.

"Văd două maşini într-o parcare", a spus fata.

Apartamentul în care tânăra ar fi fost sechestrată se află în zona Budimex (Sectorul 4) din Bucureşti.

Poliţiştii au rămas cu tânăra la telefon şi încearcă să trianguleze semnalul telefonului pentru a putea identifica zona în care aceasta se află.

×
Subiecte în articol: sechestrata minora București politisti
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close