Antena 3 CNN Actualitate Imagini şocante. Un bărbat şi-a rănit cele două nore din cauza unor datorii vechi, apoi a încercat să se sinucidă (VIDEO)

Imagini şocante. Un bărbat şi-a rănit cele două nore din cauza unor datorii vechi, apoi a încercat să se sinucidă (VIDEO)

Imagini şocante. Un bărbat şi-a rănit cele două nore din cauza unor datorii vechi, apoi a încercat să se sinucidă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Observator
09 Oct 2010   •   21:05

Vânătoare de oameni într-o familie din Neamţ. Două femei s-au transformat în ţinta socrului lor, după ce bărbatul şi-a adus aminte de nişte datorii mai vechi. A mers să le rezolve cu puşca. Pe prima noră a cruţat-o, pentru că îşi ţinea de mână copiii. Cea de-a doua nu a scăpat însă. A fost ciuruită.

Bărbatul a ajuns pe mâinile poliţiştilor, dar şi ale medicilor după ce s-a împuşcat în cap şi în piept. Voia să-şi lichideze întreaga familie şi a început cu nora cea mică.

Apoi şi-a luat puşca şi a plecat în urmărirea celor două femei.

Nimeni nu a putut sta în calea bărbatului. Strânsese în el o furie  luni de zile de când fiul şi nora cea mică s-au mutat din casa părintească.

Sâmbătă dimineaţă şi-a luat puşca de vânătoare şi soţia cu el şi a trecut la fapte.

De teamă, femeia nici nu a îndrăznit să i se împotrivească. Bărbatul ameninţa pe oricine îi ieşea în cale. Când a dat ochii cu poliţia a încercat să-şi pună capăt zilelor.

Localnicii care au asistat neputincişi la întreaga grozăvie sunt îngroziţi.

Bărbatul a ajuns pe mâna medicilor mai mult mort decât viu.



Observator

×
Subiecte în articol: barbat ucigas nora copii pusca politisti spital
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close