Antena 3 CNN Actualitate Îmi dai buletinul până luni, îţi dau un abonament la piscină sau bani cash. Luptă disperată împotriva referendumului

Îmi dai buletinul până luni, îţi dau un abonament la piscină sau bani cash. Luptă disperată împotriva referendumului

Îmi dai buletinul până luni, îţi dau un abonament la piscină sau bani cash. Luptă disperată împotriva referendumului
de O.P.    |    27 Iul 2012   •   05:46

Un angajat al Direcţiei de Sănătate Publică din Galaţi este cercetat de poliţişti după ce a fost reclamat că ar oferi abonamente la piscină sau bani în schimbul cedării buletinului până luni, după referendum.

Plângeri sunt în toată ţara. În judeţul Prahova, există suspiciuni că anumite grupuri împiedică oamenii să meargă duminică la urne. De asemenea, în Neamţ, mai multe persoane susţin că li s-au cerut cărţile de identitate în schimbul unor ajutoare sociale. 

Poliţiştii din Galaţi au fost sesizaţi că un angajat al DSP a cerut buletinele mai multor oameni până după referendum. În schimbul actelor de identitate, bărbatul le promitea bani sau abonamente la piscine private. În urma reclamaţiilor, poliţiştii au făcut percheziţii la biroul acestuia.

Oamenii din localitatea Plopeni, judeţul Prahova, s-au plâns că li se refuză schimbarea cărţilor de identitate pentru a-i împiedica să voteze. Totodată, într-una dintre localităţile prahovene, poliţiştii locali au fost surprinşi în timp ce făceau campanie preşedintelui suspendat.

Câteva persoane din Văleni, judeţul Neamţ, susţin că au fost vizitate de nişte indivizi care, sub pretextul că le vor oferi nişte ajutoare sociale, le-au solicitat cărţile de identitate.
 
Neregulile au fost deja sesizate organelor de poliţie şi se află în cercetare.




×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close