Antena 3 CNN Actualitate "Împreună suntem şi mai buni". Nora, fetiţa cu paralizie cerebrală, a fost operată şi poate acum să meargă

"Împreună suntem şi mai buni". Nora, fetiţa cu paralizie cerebrală, a fost operată şi poate acum să meargă

"Împreună suntem şi mai buni". Nora, fetiţa cu paralizie cerebrală, a fost operată şi poate acum să meargă
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    05 Apr 2014   •   11:05

Un vis a devenit realitate. Împreună am scris un final fericit pentru povestea Norei, fetiţa diagnosticată cu paralizie cerebrală, care nu putea să meargă.

În urma campaniei Antena 3, "Împreună suntem şi mai buni", zeci de oameni din toată ţara i-au ajutat pe părinţii Norei să-şi ducă fiica în Statele Unite, unde i-au fost făcute operaţiile de care avea nevoie ca să se ridice şi să meargă. Acum, copila păşeşte pe picioarele ei.  


Sunt primii paşi ai Norei, fetiţa învaţă să meargă la 3 ani şi jumătate. Deocamdată nesigur, ajutată de cârje şi de mama ei. Pentru ea este însă este un mare vis împlinit. Copila, diagnosticată cu paralizie cerebrală, era condamnată la o viaţă în scaun cu rotile.
 
A făcut însă două intervenţii chirurgicale complicate în Statele Unite, la coloană şi la picioare.
 
Nora a ajuns în America datorită oamenilor care s-au alăturat campaniei Antena 3, "Împreună suntem şi mai buni". I-au ajutat pe părinţii copilei să strângă cei 60.000 de dolari de care aveau nevoie pentru operaţii. Rezultatele s-au văzut imediat.

Pentru Nora, lupta încă nu s-a terminat. Trebuie să facă tratamente de recuperare, dar e un copil ambiţios, plin de curaj. 

Nora a fost diagnosticată cu paralizie cerebrală, astfel că singura şansă la o viaţă normală era o intervenţie chirurgicală în Statele Unite ale Americii. 
 

×
Subiecte în articol: nora
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close