Antena 3 CNN Actualitate Împuşcături la o casă de schimb valutar din centrul Braşovului. Două persoane au murit, una este rănită

Împuşcături la o casă de schimb valutar din centrul Braşovului. Două persoane au murit, una este rănită

Împuşcături la o casă de schimb valutar din centrul Braşovului. Două persoane au murit, una este rănită
Sursa foto: casa de schimb valutar
29 Ian 2009   •   19:08

Două persoane au murit şi o a treia a fost rănită, joi seară, după ce au fost împuşcate la o casă de schimb valutar din centrul municipiului Braşov. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean din Braşov.
Ţinta a fost maşina de bani a unei case de schimb valutar. Jaful s-a petrecut la ora închiderii, când trei agenţi de pază ai casei de schimb valutar au plecat cu încasările de peste zi.
Atacatorul îi pândea din apropiere, şi, când cei trei bărbaţi s-au urcat în maşina cu care urmau să plece, l-a împuşcat pe agentul care ţinea geanta cu banii. Atacatorul a fugit cu banii, urmărit de ceilalţi doi agenţi. S-au tras focuri de armă şi agenţii de pază au fost răniţi. Hoţul a abandonat geanta cu bani şi a dispărut pe străzile Braşovului. Casiera casei de schimb valuar a alertat poliţia apelând 112.
"La ora actuală sunt 50 de jandarmi care, împreună cu poliţia, caută făptuitorul", a declarat Petru Străuţ, purtător de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov.
Cei doi răniţi au fost duşi la spital. Unul dintre ei a fost împuşcat în cap şi a murit din cauza rănilor grave. Celălat rănit a fost stabilizat de medici.
Ministrul de interne Liviu Dragnea, a dispus ca echipe ale Inspectoratului General al Politiei şi ale Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă să se deplaseze de urgenţă la Braşov pentru a acorda sprijin în anchetă.
Echipe ale Inspectoratului General al Politiei Române şi Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă că ajute la Braşov ca să ajute anchetatorii locali pentru cercetarea evenimentelor. Poliţiştii cred că atacatorul va încerca să părăsească oraşul. Au fost organizate filtre la ieşirile din Braşov.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: casa de schimb valutar atac
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close