Antena 3 CNN Actualitate În Academia de Poliție din București plouă ca afară. Imaginile publicate de Europol: "Apel pe platou, urmat de un binemeritat dat cu mopul"

În Academia de Poliție din București plouă ca afară. Imaginile publicate de Europol: "Apel pe platou, urmat de un binemeritat dat cu mopul"

În sediul Academiei de Poliţie din București plouă ca afară. Acoperişul pare să fie pe post de decor, dacă judecăm după imaginile care surprind inundaţia de acolo.

În Academia de Poliție din București plouă ca afară. Imaginile publicate de Europol: "Apel pe platou, urmat de un binemeritat dat cu mopul"
Sursa foto: Facebook/ Europol
de Mia Lungu    |    21 Noi 2022   •   19:38

De voie, de nevoie, viitori ofițeri au pus mâna pe mop, pentru a scăpa de bălți.

Imaginile au fost postate pe Facebook de Sindicatul Europol care face haz de necaz.

"Cursurile unei prestigioase instituții de învățământ superior încep la 5 dimineața cu un apel pe platou, urmat de un binemeritat 'dat cu mopul'.

Doar că la ce debit are apa pluvială care a penetrat acoperișul corpurilor de imobile din Academia de Poliție, poate nu e un lucru rău să ia viitura și 'mizeriile', 'rebuturile' și 'impostura' care s-au adunat în ultimii ani în această instituție.

Ne așteptăm și de această dată ca reprezentanții instituției, în loc să remedieze problemele, să se preocupe de realizarea unui comunicat de presă în care să precizeze din nou că imaginile prezentate sunt tendențioase și nu reprezintă realitatea", este informația postată pe pagina de Facebook Sindicatul Europol.

Vă reamintim, în urmă cu 3 săptămâni, s-au viralizat imagini cu șobolanii care mișună pe holurile Academiei de Poliție.

Cursurile unei prestigioase instituții de învățământ superior încep la 5 dimineața cu un apel pe platou, urmat de un bine meritat “dat cu mopul”. Doar că la ce debit are apa pluvială care a penetrat acoperișul corpurilor de imobile din Academia de Poliție, poate nu e un lucru rău să ia viitura și “mizeriile”, “rebuturile” și “impostura” care s-au adunat în ultimii ani în această instituție. Ne așteptăm și de această dată ca reprezentanții instituției, în loc să remedieze problemele, să se preocupe de realizarea unui comunicat de presă în care să precizeze din nou că imaginile prezentate sunt tendențioase și nu reprezintă realitatea.

Posted by Sindicatul Europol on Sunday, 20 November 2022

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close