Antena 3 CNN Actualitate În amintirea victimelor tragediei din Apuseni, Mihai Gâdea a purtat tricouri cu chipurile lor

În amintirea victimelor tragediei din Apuseni, Mihai Gâdea a purtat tricouri cu chipurile lor

În amintirea victimelor tragediei din Apuseni, Mihai Gâdea a purtat tricouri cu chipurile lor
de S.T.    |    21 Ian 2014   •   23:55

În onoarea celor două victime ale tragediei aviatice din Apuseni, Mihai Gâdea a purtat în ediţia de marţi seară a emisiunii Sinteza zilei două tricouri imprimate cu chipurile lor.

"Port un tricou cu fotografia unei fiinţe pe care nu am cunoscut-o, dar pe care în aceste zile am început s-o iubesc( Aurelia Ion-n.red.)", a spus Mihai Gâdea în debutul emisiunii sale.

"Pilotul Adrian Iovan a fost cel care le-a salvat viaţa, făcând totul ca avionul să ajungă la sol cu bine. Cred că sunt copii ai domnului Adrian Iovan şi membri ai familiei care, în această seară, sunt zdrobiţi de durere şi gândurile noastre trebuie să meargă către ei", a mai spus Mihai Gâdea.



Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.200 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.



La bord se aflau patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor -, o studentă şi doi membri ai echipajului de zbor - pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu.

Epava avionului şi victimele au fost găsite de un localnic, după o căutare de aproximativ cinci ore, la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, poliţişti, salvamontişti, angajaţi ai Parcului Naţional Munţii Apuseni şi alţi localnici.

Citeşte şi:

Sinteza Zilei: Argentin Todea explică CUM a reuşit să ajungă la locul tragediei aviatice din Apuseni, ÎNAINTEA AUTORITĂŢILOR

"Piloţii nu mor niciodată. Ei decolează şi nu se mai întorc". Mesaje sfâşietoare pe reţelele de socializare pentru Adrian Iovan şi Aurelia Ion



×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close