Antena 3 CNN Actualitate În loc să îl ajute, doi tineri îi făceau poze amicului care nu se putea ridica din râu

În loc să îl ajute, doi tineri îi făceau poze amicului care nu se putea ridica din râu

În loc să îl ajute, doi tineri îi făceau poze amicului care nu se putea ridica din râu
27 Iul 2011   •   14:00

Prietenul la nevoie se cunoaşte, spune o vorbă. Doi tineri din Maramureş n-au auzit însă acest proverb. Ieri prietenul lor a sărit de pe un pod, într-un râu adânc de jumătate de metru şi a rămas imobilizat în apă. În loc să-l ajute, cei doi au pus mâna pe telefon şi au început să-i facă poze. Din fericire un trecător l-a văzut pe tânăr în apă şi a anunţat pompierii.

Supărat că iubita i-a dat papucii, tânărul a mers într-un birt cu doi prieteni. Alcoolul l-a făcut să uite de decepţia din dragoste, dar i-a deschis apetitul pentru aventură. Aşa că atunci când a ajuns pe pod s-a gândit să facă o baie. Nu ştia că apa are doar jumătate de metru adâncime.

Văzând că prietenul lor este în râu şi nu se poate ridica, cei doi tineri de pe margine au pus mâna pe telefon, dar nu pentru a chema ajutoare, ci pentru a-i face poze. Din fericire un trecător l-a observat şi a chemat pompierii şi medicii.

Tânărului i-au fost acordate îngrijiri medicale şi apoi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Baia Mare. Tânărul va rămâne în spital pentru câteva zile.

 

×
Subiecte în articol: tineri rau poze telefon
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close