În premieră: Otrava pe care o mâncăm în fiecare zi

de N.B.    |    19 Noi 2012   •   14:11
În premieră: Otrava pe care o mâncăm în fiecare zi

Explozia demografică din ultima perioadă pune probleme industriei alimentare, care nu mai poate ţine pasul cu ritmul ameţitor în care creşte populaţia mondială. În cursa frenetică pentru a asigura hrana pentru oamenii planetei, mulţi producători au început să caute scurtături pentru a-şi trimite marfa la vânzare şi a face profit.

Ultimii ani au dovedit că substanţele care îi ajută pe producători nu sunt întotdeauna sănătoase pentru consumatori, pentru oameni, iar legile care reglementează ce se poate pune în produsele alimentare sunt mult prea permisive.

Echipa "În premieră" a realizat un reportaj prin care a trimis la analiză produsele mâncate cel mai mult în România, produse pe care un român obişnuit le mănâncă de câteva ori pe lună: pui, lapte, brânză topită şi cremvuşti.

Antibiotic, pesticide, fosfor şi sare în exces, substanţe care, ingerate în mod regulat vreme de mai mulţi ani, pot conduce la grave probleme de sănătate.


Carmen Avram şi echipa ei te invită să vizitezi site-ul emisiunii: inpremiera.antena3.ro.

Aici vei găsi arhiva emisiunilor marca "În premieră", precum şi detalii despre cei care îţi aduc reportaje de excepţie.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International si parte a INTACT Media Group.

x close