Antena 3 CNN Actualitate În spatele cortinei, strălucirea dispare. Ce se întâmplă cu animalele de la Circul Globus

În spatele cortinei, strălucirea dispare. Ce se întâmplă cu animalele de la Circul Globus

În spatele cortinei, strălucirea dispare. Ce se întâmplă cu animalele de la Circul Globus
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Aug 2015   •   19:12

La Circul Globus, vedetele spectacolelor sunt ţinute claie peste grămadă, într-un adăpost improvizat, oferit de Primărie. Instituţie care a şi creat problema, retrocedând terenul pe care se afla adăpostul animalelor dresate. Şi asta nu e tot. Şi artiştii au multe probleme. Însă fac mari eforturi ca publicul să nu fie afectat de lipsuri şi să ofere spectacole de calitate.

 Doar cămilele mai au un ţarc. Leii, tigrii, caii, toate animalele dresate să-i bucure pe spectatori sunt înghesuite într-un adăpost improvizat, oferit de Primăria Capitalei. Instituţie care a şi lăsat Circul fără terenurile pe care se aflau adăposturile animalelor.

Şefii instituţiei vor să mai elibereze, cum pot, spaţiul aglomerat.

Aceasta este doar una dintre problemele Circului Globus. Şi artiştii trebuie să facă faţă lipsurilor. Nu au nici măcar o sală de antrenament. Iar de aplauze nu duc lipsă. Pentru că publicul este mereu încântat de spectacolele lor. Iar de la jumătatea lunii viitoare, bucureştenii sunt invitaţi iar la Circul Globus. Unul pregătit să-şi schimbe faţa. Managerul susţine că primăria va aloca fonduri pentru renovări, printr-o rectificare bugetară.

×
Subiecte în articol: circ circul Globus animale
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close