Antena 3 CNN Actualitate Noul amfiteatru al Universității ”Carol Davila” din Sectorul 4 a fost inaugurat

Noul amfiteatru al Universității ”Carol Davila” din Sectorul 4 a fost inaugurat

Noul amfiteatru al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din Sectorul 4 al Capitalei a fost inaugurat. La eveniment a fost prezent și premierul Marcel Ciolacu.

de Andreea Ştefan    |    02 Oct 2023   •   14:51

Sectorul 4 al Municipiului București a finalizat lucrările în ceea ce privește cea mai nouă facilitate educațională de profil medical, destinată studenților Facultății de Stomatologie din cadrul UMF ”Carol Davila”. 

”Clădirea, care plasează Sectorul 4 pe harta comunităților locale ce dețin centre universitare de excelență, are o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați, dispusă în regim de parter și două etaje și a fost configurată special pentru pregătirea adecvată a studenților Facultății de Stomatologie, cu trei amfiteatre, săli de curs, bibliotecă, o sală pentru simulatoare, laboratoare de microbiologie, birouri și spații tehnico-administrative”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sector 4.

”Obiectivul principal pe care l-am avut, încă de când am intrat în mandat, a fost acela de a transforma substanțial Sectorul 4, iar transformările nu au legătură doar cu investițiile în infrastructură, doar cu blocurile, doar cu străzile.

O societate nu poate să ia măsuri decât prin realizarea unor astfel de obiective, prin crearea unor codiții poate mai bune decât în alte țări europene”, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Declarații de presă susținute de premierul Marcel Ciolacu

Declarații de presă susținute de premierul Marcel Ciolacu

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 2 octombrie 2023

×
Subiecte în articol: Carol Davila amfiteatru
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close