Antena 3 Actualitate Încă 10 pompieri de la Cernavodă au fost infectați cu coronavirus. Aceștia sunt internați în spital

Încă 10 pompieri de la Cernavodă au fost infectați cu coronavirus. Aceștia sunt internați în spital

de L.D.    |    23 Apr 2020   •   10:48
Încă 10 pompieri de la Cernavodă au fost infectați cu coronavirus. Aceștia sunt internați în spital
Sursa foto: antena3

Încă 10 angajați de la Detașamentul Cernavodă, departamentul unde un pompier în vârstă de 49 de ani a murită săptămâna trecută răpus de coronavirus, au fost confirmați pozitiv.

”La nivelul detașamentului Cernavodă au fost confirmați 10 pompieri avand Covid 19. Aceștia sunt internati in spital, iar din ultimele informații pe care le avem aceștia sunt asimptomatici. 

În acest sens, facem precizarea că după primirea rezultatului care indica infectarea, s-a procedat la informarea structurilor ierarhice și a Direcției de Sănătate Publică, pentru prelevarea imediată de probe pentru toți contacții apropiați.

Ulterior, au fost dispuse măsuri pentru izolarea acestora la domiciliu, cu menținerea unui contact telefonic permanent, prin intermediul unor persoane desemnate din cadrul instituției.

Menționăm că la nivelul tuturor subunităților ISU Dobrogea se realizează periodic decontaminarea acestora, au fost luate măsuri pentru dezinfecția și spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent.

Manifestăm o precupare deosebita pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate Covid-19, în ceea ce privește echiparea corespunzătoare a personalului și decontaminarea după fiecare intervenție, atât a personalului, cât și a tehnicii de intervenție”, se arată într-un comunicat emis presei. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close