Antena 3 CNN Actualitate PNL, despre incidentul petrecut la meciul de fotbal România-Kosovo: "Pur și simplu inacceptabil"

PNL, despre incidentul petrecut la meciul de fotbal România-Kosovo: "Pur și simplu inacceptabil"

Partidul Naţional Liberal a reacţionat pe reţelele de socializare, după incidentul petrecut, ieri seară, la meciul de fotbal dintre România şi Kosovo, pe Arena Naţională.

PNL, despre incidentul petrecut la meciul de fotbal România-Kosovo: "Pur și simplu inacceptabil"
Sursa foto: Pixabay.com/blickpixel
de Ioana Mircea    |    13 Sep 2023   •   10:22

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a comentat incidentul de pe Arena Națională care a dus la întreruperea meciului de fotbal România-Kosovo.

Mesajul a fost transmis pe Facebook după producerea incidentului de pe stadion.

"Inacceptabil, pur și simplu inacceptabil ca naționala de fotbal și milioane de suporteri români să fie prizonierii unor astfel de comportamente ale unora din tribune, cum se întâmplă acum la meciul România - Kosovo. Nu e prima oară când deturnează sportul, fotbalul, competiția. Astfel de dispute nu au ce căuta în sport.Acei indivizi fac rău naționalei: pretind că o susțin, dar de fapt o sabotează. Pentru propria vizibilitate și atât. Riscăm să pierdem o calificare complet nedrept. E pur și simplu o prostie ce au făcut”, a scris Ionuţ Stroe pe Facebook.

Citeşte şi: Meciul România - Kosovo, întrerupt din cauza unui banner cu tentă politică. Federația Română de Fotbal riscă o nouă sancțiune din partea UEFA

Meciul România – Kosovo din preliminariile Campionatului European de fotbal a fost întrerupt zeci de minute din cauza incidentului produs în tribune. În minutul 18, la scorul 0-0, suporterii din grupul „Uniți sub tricolor” au afișat un banner pe care scria „Kosovo e Serbia”. Jucătorii din Kosovo au protestat, iar arbitrul a trimis ambele echipe la vestiare. Ulterior, partida s-a reluat și românii s-au impus cu 2-0. Cazul va fi analizat de instanțele sportive, iar România riscă sancțiuni drastice.

 

×
Subiecte în articol: PNL meci Arena Națională
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close