Antena 3 CNN Actualitate Inedit A cumpărat 42 de autobuze școlare, apoi le-a îngropat și a turnat ciment peste ele. Toată lumea l-a crezut nebun până și-au dat seama de ce făcea asta (GALERIE FOTO+VIDEO)

A cumpărat 42 de autobuze școlare, apoi le-a îngropat și a turnat ciment peste ele. Toată lumea l-a crezut nebun până și-au dat seama de ce făcea asta (GALERIE FOTO+VIDEO)

A cumpărat 42 de autobuze școlare, apoi le-a îngropat și a turnat ciment peste ele. Toată lumea l-a crezut nebun până și-au dat seama de ce făcea asta (GALERIE FOTO+VIDEO)
10 Feb 2018   •   09:24

A cumpărat 42 de autobuze școlare, apoi le-a îngropat și a turnat ciment peste ele, iar toată lumea a crezut că este nebun.

Doar că Bruce Beach din Horning’s Mills, Canada, în vârstă de 83 de ani a avut o altă idee, care acum li se pare tuturor a fi genială.

Bătrânul a petrecut 50 de ani din viață pentru a construi un buncăr, care să-l ajute să se ferească de un atac nuclear.

Bărbatul și-a numit buncărul „A doua arcă”. Structura pe care a făcut-o poate susține 500 de persoane și este împărțită în diferite zone de interes, precum dormitoare, băi, spălătorii sau bucătărie și camere de zi.

Cei care l-au văzut cred că este o nebunie, însă imaginile sunt de-a dreptul fabuloase, deoarece sunt asigurată apă privată, combustibil pentru trei luni și comunicare externă prin intermediul unei stații, dar și o cameră de decontaminare, scrie The Sun.

×
Subiecte în articol: buncar atac nuclear

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean Buzău lucrează cu doar doi medici

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close