Antena 3 CNN Actualitate Inedit A renunțat să își mai spele părul cu șampon în urmă cu doi ani. Cum arată acum podoaba capilară a femeii (FOTO)

A renunțat să își mai spele părul cu șampon în urmă cu doi ani. Cum arată acum podoaba capilară a femeii (FOTO)

A renunțat să își mai spele părul cu șampon în urmă cu doi ani. Cum arată acum podoaba capilară a femeii (FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Apr 2017   •   09:56

În urmă cu doi ani, Kayleigh Thomas a decis să renunțe la șampon, după ce ani la rând a încercat tot felul de produse care nu i-au adus deloc sarisfacție.
Tânăra a mai povestit că a încercat și produse organice, însă experiența nu a fost una prea plăcută.

Determinată să nu revină la șampoon, Kayleigh a găsit o soluție pentru a elimina murdăria și excesul de sebum. Tânăra se spală pe păr cu un amestec de pudră realizată din plante. Din cauza faptului că părul său este gras, Kayleigh adaugă și săpun realizat din coaja de nucă. Toate acestea se amestecă cu apă de trandafiri, iar rezultatul se aplică pe părul umed și se lasă să acționeze un minut, scrie Pro TV.

"De când nu mai folosesc șamponul convențional, părul meu crește mai repede și este mult mai rezistent. În plus, are și mai mult volum", a mărturisit femeia.

 

 

 

? Ooh la la, been getting my selfie on with that lovely natural lipstick I've been trying out ?? I'm not one for bold lipsticks so this nude shade has been ideal for me - it's like a grown-up​ version of when I used to use concealer to make my lips look pale ? The Velvet Matte Lipstick in Damask Rose is now available to pre-order from the lovely folk over at @greenpeopleuk ? for anyone who fancies 15% off, just use code NUDEOBSESSION until April 31st 2017 ???

O postare distribuită de Kayleigh Thomas (Conway) (@kayleighconners) pe

×
Subiecte în articol: sampon
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close