Antena 3 CNN Actualitate Inedit Abia urcase în avion și se pregătea de un zbor de câteva ore, când s-a uitat pe geam și a înlemnit. ”Chiar se întâmplă asta?”

Abia urcase în avion și se pregătea de un zbor de câteva ore, când s-a uitat pe geam și a înlemnit. ”Chiar se întâmplă asta?”

Abia urcase în avion și se pregătea de un zbor de câteva ore, când s-a uitat pe geam și a înlemnit. ”Chiar se întâmplă asta?”
Sursa foto: Foto: KarnRateria/Twitter
06 Oct 2019   •   18:20

O tânără care se afla într-un avion ce urma să zboare pe ruta Munchen - Manchester a avut un atac de panică atunci când și-a văzut bagajul de cală lăsat în urmă, uitat pe asfalt de angajații aeroportului.

Karn Rateria și-a recunoscut geanta neagră cu dungi albe uitată lângă un utilaj de pe aeroport și i-a alertat pe membrii echipajului, însă era deja prea târziu, scrie mirror.co.uk.

Ulterior, într-un răspuns oficial, compania aeriană a încercat să se scuze pentru incident, motivând că au existat câteva probleme cu bagajele.

Toată povestea a ajuns virală pe Twitter. ”O, Doamne! E atât de trist, și în același timp atât de amuzant!”, e comentariul unui internaut.

Din fericire, într-un final, tânăra și-a recăpătat bagajul uitat de angajații aeroportului lângă avion.

 

×
Subiecte în articol: avion avion Atac de panica
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close