Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Acesta este un jaf. Vă rog să-mi dați 1 dolar!" | Cazul straniu al unui bărbat care le-a cerut angajaților băncii să anunțe poliția, după ce a jefuit-o, în SUA

"Acesta este un jaf. Vă rog să-mi dați 1 dolar!" | Cazul straniu al unui bărbat care le-a cerut angajaților băncii să anunțe poliția, după ce a jefuit-o, în SUA

Un jaf mai puțin obișnuit a avut loc recent în statul american Utah.

"Acesta este un jaf. Vă rog să-mi dați 1 dolar!" | Cazul straniu al unui bărbat care le-a cerut angajaților băncii să anunțe poliția, după ce a jefuit-o, în SUA
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mar 2023   •   15:18

Un bărbat de 65 de ani pe nume Donald Santacroce a intrat într-o bancă din Salt Lake City și i-a înmânat unui funcționar un bilet cu următorul text: "Vă rog să mă scuzați că fac asta. Acesta este un furt. Vă rog să-mi dați 1 dolar. Mulțumesc."

Santacroce a primit dolarul cerut. Angajații băncii i-au cerut apoi să plece, însă bărbatul a refuzat și le-a spus să cheme poliția, relatează NBC News.

După ce s-a asigurat că poliția a fost anunțată, el s-a așezat în holul băncii și a așteptat sosirea ofițerilor. 

Individul a fost în cele din urmă arestat însă, până la venirea ofițerilor, a apucat să-și exprime nemulțumirea că aceștia întârziau.

Citește și: Un român a fost executat în stil mafiot, în plină stradă, la Roma

"Suspectul le-a spus angajaților că sunt norocoși că nu are o armă la el, dat fiind că polițiștilor le-a luat atât de mult să ajungă", se menționează în documentele completate de oamenii legii cu ocazia arestării.

În timpul scurs până la sosirea polițiștilor, directorul băncii i-a dus pe angajați într-o cameră și a încuiat ușile.

Suspectul i-a avertizat pe anchetatori că va comite un nou jaf

Totuși, nicio persoană nu a fost rănită și nu s-a simțit în pericol în timpul acestui incident, notează sursa citată.

În fața anchetatorilor, Santacroce a mărturisit că voia să fie arestat și să ajungă într-o închisoare federală, dar nu a precizat motivul acestei dorințe neobișnuite.

El a fost ulterior eliberat, urmând să fie cercetat în stare de libertate. Anticipând această desfășurare a evenimentelor, suspectul a avertizat că, în cazul în care iese din închisoare, va jefui o altă bancă și va cere o sumă mai mare de bani.

Presa americană mai relatează că, înainte de jaful de la bancă, Donald Santacroce a fost prins conducând sub influența alcoolului și cu permis expirat, fiind cercetat separat și pentru aceste fapte.

×
Subiecte în articol: Donald Santacroce Utah Salt Lake City jaf
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close