Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a văzut Daniel Buzdugan pe o stradă din Paris, ziua în amiaza mare. ”M-a frapat! La noi nu vezi așa ceva!”

Ce a văzut Daniel Buzdugan pe o stradă din Paris, ziua în amiaza mare. ”M-a frapat! La noi nu vezi așa ceva!”

Ce a văzut Daniel Buzdugan pe o stradă din Paris, ziua în amiaza mare. ”M-a frapat! La noi nu vezi așa ceva!”
Sursa foto: Foto: Daniel Buzdugan/Facebook
24 Mar 2016   •   16:14

Daniel Buzdugan a rămas profund impresionat de ceea ce a văzut pe o stradă din Paris.

Vedeta Radio Zu a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie cu o tânără cochetă care adună excrementele cainelui său, lucru atât de rar întâlnit în România.

”O prea frumoasă domnișoară, cu o preafrumoasă cățelușă cu fundiță, plimbându-se prin Paris. Domnișoara cățelușă a avut o ,,problemuță", iar domnișoara stăpână a strâns totul într-o punguță, pe care a aruncat-o la coș.N-am îndrăznit să-i fac o poză din față. Dar m-a frapat imaginea, pentru că, la noi nu prea vezi așa ceva. I-am spus cândva unei doamne care părăsea ca o lașă locul unde făcuse caca cătelul, pe bulevardul Decebal, să strângă după el și mi-a spus pe un ton țipat că nu iubesc animalele. Eu iubesc și câinii și pisicile, dar nu iubesc ,,animalele" pe două picioare, care-s certate cu normele elementare ale bunului simț! Și paradoxal, pretindem că vrem o țară ca afară!!! Da, daaaa....”, a scris Daniel Buzdugan.

 

O prea frumoasă domnișoară, cu o preafrumoasă cățelușă cu fundiță, plimbându-se prin Paris. Domnișoara cățelușă a avut o...

Posted by Daniel Buzdugan on 23 Martie 2016

 

×
Subiecte în articol: Daniel Buzdugan
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close