Antena 3 Actualitate Inedit Ce previziuni cumplite a făcut Nostradamus pentru 2018

Ce previziuni cumplite a făcut Nostradamus pentru 2018

04 Ian 2018   •   16:36
Ce previziuni cumplite a făcut Nostradamus pentru 2018

2018 nu este tocmai un an bun pentru omenire. Asta, dacă ar fi să ne luăm după previziunile făcute de cunoscutul Nostradamus.

Potrivit acestuia, cel mai grav lucru cu care se va confrunta omenirea începând cu 2018 va fi terorismul.

Mai mult decât acesta, celebrul prezicător francez spune că anul acesta va fi momentul când va fi ucis liderul Bisericii Catolice, iar odată cu asta se va instaura și haosul în lume în următorii ani.

Din textele sale reiese și faptul că va începe al treilea Război Mondial care va dura nu mai puțin de 27 de ani, în care vor fi implicate două mari super-puteri.

Nu în ultimul rând, Nostradamus a spus că vestul Statelor Unite va fi lovit de un cutremur devastator.

În urma încălzirii globale, vor dispărea multe limbi, iar oamenii vor începe să migreze în masă. Începând cu anul 2018, Nostradamus crede că medicina va avansa foarte mult iar oamenii vor putea ajunge să trăiască cu mult mai mulți ani decât până acum. Deși pare greu de crezut pentru oamenii de rând, dar prezicătorul a susținut că vor veni vremuri când, pentru a putea avea copii, oamenii vor avea nevoie de permis de procreare, scrie secretele.com.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close