Antena 3 CNN Actualitate Inedit Codin Maticiuc, după ce Dragnea i-a promis modificarea unei legi: „Nu e o chestie organizată. Nici măcar nu...”

Codin Maticiuc, după ce Dragnea i-a promis modificarea unei legi: „Nu e o chestie organizată. Nici măcar nu...”

Codin Maticiuc, după ce Dragnea i-a promis modificarea unei legi: „Nu e o chestie organizată. Nici măcar nu...”
de S.T.    |    29 Oct 2017   •   15:27

Unul, politician de rang mare, şef de partid şi preşedinte în Parlament, celălalt, personaj monden, crai de Dorobanţi şi influencer pe Facebook. Ai fi spus că drumurile lor nu s-ar fi întâlnit niciodată. Ei bine, n-a fost aşa. Chiar dacă doar în online, Dragnea şi Maticiuc şi-au dat mâna pentru a rezolva o problemă extrem de delicată.

Totul a pornit de la o aberaţie legislativă prin care o tânără bolnavă de scleroză multiplă nu a mai beneficiat de pensia de handicap pentru că ar fi încasat bani după ce a scris o carte. O situaţie care a stârnit multe reacţii în spaţiul public. Una dintre ele a fost cea a lui Codin Maticiuc. Acesta i-a scris preşedintelui PSD în încercarea de a rezolva problema.

Dragnea i-a răspuns lui Maticiuc şi i-a promis modificarea legii.

„Nici măcar nu l-am văzut vreodată în viața mea. Nu e o chestie organizată în vreun fel”, a spus Codin Maticiuc, la Antena 3, în cadrul emisiunii Politikix.

×
Subiecte în articol: Politikix Codin Maticiuc Liviu Dragnea
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close