Antena 3 Actualitate Inedit Codin Maticiuc, după ce Dragnea i-a promis modificarea unei legi: „Nu e o chestie organizată. Nici măcar nu...”

Codin Maticiuc, după ce Dragnea i-a promis modificarea unei legi: „Nu e o chestie organizată. Nici măcar nu...”

de S.T.    |    29 Oct 2017   •   15:27
Codin Maticiuc, după ce Dragnea i-a promis modificarea unei legi: „Nu e o chestie organizată. Nici măcar nu...”

Unul, politician de rang mare, şef de partid şi preşedinte în Parlament, celălalt, personaj monden, crai de Dorobanţi şi influencer pe Facebook. Ai fi spus că drumurile lor nu s-ar fi întâlnit niciodată. Ei bine, n-a fost aşa. Chiar dacă doar în online, Dragnea şi Maticiuc şi-au dat mâna pentru a rezolva o problemă extrem de delicată.

Totul a pornit de la o aberaţie legislativă prin care o tânără bolnavă de scleroză multiplă nu a mai beneficiat de pensia de handicap pentru că ar fi încasat bani după ce a scris o carte. O situaţie care a stârnit multe reacţii în spaţiul public. Una dintre ele a fost cea a lui Codin Maticiuc. Acesta i-a scris preşedintelui PSD în încercarea de a rezolva problema.

Dragnea i-a răspuns lui Maticiuc şi i-a promis modificarea legii.

„Nici măcar nu l-am văzut vreodată în viața mea. Nu e o chestie organizată în vreun fel”, a spus Codin Maticiuc, la Antena 3, în cadrul emisiunii Politikix.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close