Antena 3 CNN Actualitate Inedit Culmea hoţiei! Au furat o cabană cu tot cu pereţi

Culmea hoţiei! Au furat o cabană cu tot cu pereţi

Culmea hoţiei! Au furat o cabană cu tot cu pereţi
Sursa foto: Foto: bistriteanul.ro
24 Mar 2017   •   18:07

Hoţii români sunt din ce în ce mai inventivi. De exemplu, deşi pare greu de crezut, luna trecută, aceştia au reuşit să fure o cabană din Pasul Tihuța. Din cabana care era deja ridicată a rămas doar fundația și un perete.

S-au evaporat ca prin minune pereții, acoperișul și chiar scările interioare. Cele două surori care dețineau cabana au rămas fără cuvinte, scrie Bistriteanul.ro

„În data de 21 martie, în jurul orei 17:00, Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a fost sesizat prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, cu privire la faptul că, în urmă cu mai bine de o lună, persoane necunoscute au pătruns în casa de vacanță aflată în construcție a părții vătămate, imobil situat pe raza comunei Tiha Bârgăului, de unde au sustras acoperișul cu învelitoarea din tablă zincată, pereți din material lemnos și scările din interior. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. În prezent se efectuează cercetări pentru identificarea autorilor sub supravegherea parchetului competent”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.


 

×
Subiecte în articol: hoti romani
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close