Antena 3 CNN Actualitate Inedit Destinaţia din România inclusă în top 10 locuri bântuite de fantome | Legenda acestei zone îi atrage pe amatorii de fenomene paranormale care vin să-i descopere misterul

Destinaţia din România inclusă în top 10 locuri bântuite de fantome | Legenda acestei zone îi atrage pe amatorii de fenomene paranormale care vin să-i descopere misterul

O destinaţie din România a fost inclusă în top 10 locuri bântuite de fantome. Iată despre ce loc plin de mister din ţara noastră este vorba!

Destinaţia din România inclusă în top 10 locuri bântuite de fantome | Legenda acestei zone îi atrage pe amatorii de fenomene paranormale care vin să-i descopere misterul
Sursa foto: romaniamama.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Ian 2024   •   09:26

Listverse, site specializat în tot felul de topuri, a inclus pe lista celor mai „întunecate” 10 destinații din Europa și una din România, care le dă fiori turiștilor.

În acest top, „Prăpastia Diavolului” sau „Râpa Diavolului” din județul Prahova se află pe locul 9. Locația are o atracție deosebită pentru turiști, în special pentru cei care caută să găsească zvonita comoară ascunsă în comuna Cosminele, scrie Adevărul.ro

Legenda spune că un haiduc a ascuns o încărcătură de comori în zonă cu sute de ani în urmă. Spiritele rele au plasat o vrajă pe tezaur și acum plutesc în jurul locului pentru a se asigura că nimeni nu poate ajunge la el.

Râpa Diavolului

Se spune că cei care au încercat să ajungă la tezaur şi-ar fi pierdut minţile, inclusiv preoţii care ar fi încercat să sfinţească locul. Alţi temerari vorbesc despre existenţa unui portal interdimensional.

Râpa respectivă este situată pe o pantă abruptă pe coama unui deal împădurit din satul Poiana Trestiei, destinaţia fiind similară ca atractivitate, pentru amatorii de paranormal şi senzaţional, cu Pădurea Hoia Baciu din Cluj.

În GALERIA FOTO puteţi găsi imagini cu Râpa Diavolului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Expediții nocturne și experiențe înfricoșătoare

Mulţi temerari care au înnoptat lângă râpă şi au relatat în spaţiul virtual despre foşnete şi zgomote ciudate în puterea nopţii sau de faptul că li s-a zgâlţâit cortul în mod inexplicabil.

„Mânat de dorinţa de a afla mai multe despre acest loc, am pornit o expediţie alături de alte cinci persoane către misteriosul loc... Până la miezul nopţii am stat liniştiţi, căci părea că totul se încadrează în limitele normalului. Lucrurile au luat, însă, o altă întorsătură în momentul în care zgomotele au început să se intensifice. În mod clar, se auzeau paşi apăsaţi în frunzişul pădurii şi frunzele se mişcau ca şi cum ar fi fost mişcate de forţe nevăzute.

Speriaţi de întorsătura pe care au luat-o evenimentele, ne-am hotărât să ne retragem în corturi. Manifestările au căpătat amploare şi corturile au început să fie mişcate uşor de mâini nevăzute. La intervale regulate, corturile erau zguduite de bătăi ritmice şi zgârieturi, care nu puteau fi puse în nici un caz pe seama vântului“, se relatează pe www.spiritelenaturii.go.ro, potrivit sursei citate.

Râpa Diavolului din Prahova continuă să atragă cei dornici de senzații tari și mister. O combinație de legendă, istorie și experiențe paranormale fac din această destinație una dintre cele mai fascinante și bântuite locuri din Europa.

Cei curioși să exploreze partea întunecată a trecutului românesc pot găsi în această prăpastie nu doar o priveliște frumoasă, ci și un contact direct cu misterele din spatele poveștilor. O aventură în Râpa Diavolului promite o experiență de neuitat pentru cei care îndrăznesc să exploreze această destinație încărcată de mister.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close