Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dorinţa unui blogger român şochează şi provoacă indignare în lumea întreagă: "Ia-ţi o slujbă şi nu mai cerşi!'' - VIDEO

Dorinţa unui blogger român şochează şi provoacă indignare în lumea întreagă: "Ia-ţi o slujbă şi nu mai cerşi!'' - VIDEO

Dorinţa unui blogger român şochează şi provoacă indignare în lumea întreagă: "Ia-ţi o slujbă şi nu mai cerşi!'' - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
17 Iun 2019   •   19:31

Tupeul unui român, vedetă pe Instagram, şochează şi provoacă indignare în lumea întreagă. Cătălin şi soţia lui de origine germană au demarat o strângere de fonduri pentru a-şi finanţa o aventură în Africa de Sud.

Cei doi au nevoie de peste 16 mii de euro şi exclud să se angajeze pentru a-i strânge. Munca, spun ei, ar fi contra-productivă pentru creativitatea şi pentru blogul pe care îl au. Ca şi cum nu ar fi de ajuns, mama românului şi-a luat două slujbe pentru a-i ajuta.

Elena şi Cătălin susţin că vor să plece pe bicicletă din Germania până în Africa de Sud ca să sprijine nu una ci mai multe cauze nobile. Tratamentul bolilor mentale dar şi protejarea mediului. Iar banii ar urma să le acopere cheltuielile cu cazarea, mâncarea şi celelalte necesităţi.

Spre furia internauţilor, bloggerii susţin chiar că ar putea face uşor banii din modelling, dar nu vor să încurajeze consumerismul, iar un alt tip de muncă ar fi contraproductiv pentru ţelul lor.

"Mama ta are două job-uri ca să îţi finanţeze călătoriile, nu crezi că asta ar trebui să aibă un efect asupra sănătăţii tale mintale? E trist că nu este o glumă, importanţa pe care ţi-o dai este ridicolă", a scris un internaut, în timp ce un altul a sintetizat:
"Ia-ţi o slujbă şi nu mai cerşi!''

 

×
Subiecte în articol: dorinta slujba
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close