Antena 3 CNN Actualitate Inedit Elena Ceaușescu, în vizită la Baba Vanga. Cuvintele cutremurătoare pe care i le-a spus celebra prezicătoare

Elena Ceaușescu, în vizită la Baba Vanga. Cuvintele cutremurătoare pe care i le-a spus celebra prezicătoare

Elena Ceaușescu, în vizită la Baba Vanga. Cuvintele cutremurătoare pe care i le-a spus celebra prezicătoare
23 Sep 2017   •   13:34

Baba Vanga a fost o prezicătoare oarbă bulgară, vindecătoare cu plante care și-a petrecut cea mai mare din viața sa în zona Rupite în munții Kozhuh, Bulgaria. Adepții ei au fost convinși că ea posedă abilități paranormale. Si-a pierdut vederea in timpul unei furtuni, cand avea 12 ani.

Mesajele ei se refereau atat la vietile private ale oamenilor cat si la evenimente geo-politice. Conform statisticilor, mai mult de 1 milion de oameni i-au trecut pragul casei in cautarea unui ajutor. Multi sefi de stat au vizitat-o, inclusiv sotii Ceausescu, potrivit Observator.tv.

Vanga a susținut că abilitățile ei extraordinare au avut ceva de-a face cu prezența unor creaturi invizibile, dar ea nu a putut explica în mod clar originea lor. Potrivit ei, viața tuturor stătea în picioare în fața ei, era ca un film pentru ea, de la naștere până la moarte. Dar schimbarea a ceea ce a fost scris unei generații a fost dincolo de puterea ei, după propriile ei spuse.

Despre România, Baba Vanga ar fi spus: “Românii sunt oameni speciali şi cu toate că Dumnezeu i-a ales pentru o nobilă misiune, din nefericire, mulţi dintre ei nu mai cred în valorile lor naţionale. De aceea, dacă acest mesaj – pe care am îndatorirea să-l transmit – le este adus de un străin, va fi mai bine primit de ei decât dacă l-ar primi de la unul de-ai lor.”.

×
Subiecte în articol: elena ceausescu baba vanga
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close