Era însărcinată în opt luni. Într-o zi, femeia a dispărut de acasă fără urmă. Au căutat-o peste tot. După opt zile, au găsit-o moartă într-un râu. Când anchetatorii s-au apropiat de trupul tinerei, au făcut o descoperire șocantă: „Copilul dispăruse!”

30 Aug 2017   •   13:58
Era însărcinată în opt luni. Într-o zi, femeia a dispărut de acasă fără urmă. Au căutat-o peste tot. După opt zile, au găsit-o moartă într-un râu. Când anchetatorii s-au apropiat de trupul tinerei, au făcut o descoperire șocantă: „Copilul dispăruse!” Galerie foto (2) Foto:Courtesy Fargo Police Department

Caz șocant în Dakota de Nord. O tânără de 22 de ani, însărcinată în opt luni, a dispărut brusc de acasă, fără nicio urmă.

Familia, polițiștii și voluntarii au căutat-o cu disperare timp de mai multe zile. În cea de-a opta, femeia a fost găsită moartă. Trupul tinerei Savanna LaFontaine-Greywind era într-un râu, înfășurat în plastic, scrie BBC.

Când s-au apropiat, oamenii legii au constatat cu stupefacție că bebelușul nenăscut dispăruse. Au știut din prima clipă că au de-a face cu o crimă, iar cercetările au continuat. La scurt timp, au dat și peste criminali.

William Hoehn, de 32 de ani, și Brooke Crews, de 38 de ani, au fost arestați în acest caz. Cei doi au avut variante diferite ale poveștii. Femeia susține că Savanna LaFontaine-Greywind a fost cea care i-a adus copilul, în timp ce bărbatul a recunoscut că și-a găsit partenera curățând sângele în baie și având copilul asupra sa.

Cu câteva săptămâni înainte de crimă, Savanna LaFontaine-Greywind a postat fotografii cu ea însărcinată demonstrând cât era de fericită.

 

Parteneri
x close