Antena 3 CNN Actualitate Inedit Există sau nu extratereștri? Planul secret al Pentagonului

Există sau nu extratereștri? Planul secret al Pentagonului

Există sau nu extratereștri? Planul secret al Pentagonului
14 Ian 2018   •   22:14

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea „Ediție Specială” planul secret al Pentagonului, dar și declarația fostul ministru al apărării din Canada care consideră că extratereştrii au vizitat frecvent Pământul timp de zeci de ani.

''Într-un moment din Războiul Rece, 1961, erau aproximativ 50 de OZN-uri ce zburau deasupra Rusiei către Europa. Comandantul suprem era foarte preocupat şi era pe punctul de a apăsa pe butonul de panică atunci când au schimbat brusc ruta şi am plecat către Polul Nord. S-au decis să investigheze şi au cercetat timp de trei ani. Aceştia au descoperit că cel puţin trei specii diferite de extratereştri au vizitat Pământul timp de sute de ani'', susține Paul Hellyer.

Anul trecut, în luna decembrie, The New York Times anunța că Pentagonul a desfășurat, timp de mai mulți ani, un program secret, bugetat cu milioane de dolari, care trebuia să investigheze obiectele zburătoare neidentificate.

Programul a funcționat între 2007 și 2012, iar despre el știau foarte puțini oficiali. Documente obținute de publicație din cadrul operațiunilor desfășurate prin acest program descriu aeronave și obiecte zburătoare ciudate, care se deplasau cu viteză. Numai că oamenii de știință sunt sceptici și spun că întâmplările care nu se pot explica nu constituie neapărat o dovadă a vieții extraterestre.

Autoritățile americane au cheltuit mai mult de 20 de milioane de dolari pe acest program înainte de a fi nevoite să-l închidă, atunci când a apărut necesitatea de a face economii.

×
Subiecte în articol: Editie Speciala ozn extraterestri
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close